yes i like my job

çalıştığım kurum olarak nakit girişi- çıkışı dengesizliği nedenniyle aksayan ödemeler yüzünden biz çalışanlar birbirimize bu zor günlerde daha bir kenetlenir acılarımızı paylaşır kuru ekmeğimize acı soğanımıza ortak eder olduk..bu günlerin gececeğine dair inancımız gün geçtikce azalırken sabah posta kutularımıza gelen birer mail sabah kahvesi gibi uykumuzu açtı. hemen hesap kitap işlerine düşürdü bizi.kimlerinin tatil planlarını iptal etti, kimilerinin bayram alışverişini katletti, kimbilir kaç yuvayı yıkıp, kaç evi dağıtmış, kaç partiyi son gün iptal edip kaç genci eğlentisiz bırakmıştır...


"Sevgili Arkadaşlar,

Beklenen nakit girişi sağlanamadığı için bu hafta içinde maaş ödemesi yapılamayacağını üzülerek bildiririz. şaban ayı maaşlarının ramazan ayının son haftası içinde ödenmesi planlanmaktaydı ancak bu başka bahara kaldı.kurban bayramından önce ödemenin yapılacağına garanti ve Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.


insan hakları direktörü
hekim teksoy"


tüm vakıf elemanlarına atılan bu maile geç kalmadan bir cavap geldi. fuckthenation@tırtmail.com adresinden gelen bu maili kimin attığını olay üzerinden 45 dakika geçmesine karşın hala bulunamadı.. tanrı o kişiyi korusun! bu mailde şöyleydi..


"Sevgili evsahibim, elektrik idarecim,sular idarecim,internet saglayıcım,sevgili bayramda görüşeceğim akrabalarım,sevgili sevgilim,

beklenen nakit girisi saglanamadıgı icin kiramı faturalrımı odeyemeyecegim gibi bayram için yeni bir elbise ve aksesuar da alamayacağım.Ayrıca sevgilime romantik yemekte ısmarlayamayacagım.anlayısınıza guveniyorum.

opucukler(elde bi bunlar kaldı)"